Kokemuksella  –  Ammattitaidolla  –  Modernilla kalustolla

Viemärin avaus Kerava ja Uusimaa

Uudenmaan Painehuuhtelu Oy suorittaa viemärin avaukset kaikenlaisissa kohteissa Keravalla ja Uudellamaalla: Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja alueen muilla paikkakunnilla. Ota yhteyttä heti kun havaitset tukoksen viemärissä tai putkistossa - meiltä saat avun nopeasti ja tehokkaasti.

Tukkeutuneen viemärin avauksessa nopeus on valttia

Viemäri voi tukkeutua useita eri syystä - yleisimpinä aiheuttajina ovat viemäriin tai putkistoon joutuneet epäpuhtaudet, vieraat esineet tai jää. Suoritamme avaustoimenpiteet tehokkaalla laitteistolla ja aina kohteeseen parhaiten sopivalla tekniikalla. Näin varmistutaan siitä, että tukos saadaan mahdollisimman nopeasti avattua ja mahdolliset tulvivan veden aiheuttamat tuhot minimoitua.

Jäätyneiden putkien sulatus

Putkien jäätyminen on Suomen olosuhteissa talvisin varsin tavallinen ongelma, jonka ratkaisemiseen ei kannata ryhtyä omin päin. Pahimmillaan väärän tekniikka ja avaamiseen sopimattomat työkalut aiheuttavat vain lisävahinkoja, ja korjauskustannukset kasvavat kertaheitolla. Me avaamme jäätyneet putket vankalla kokemuksella ja turvallisesti - luota putkien sulatus siis aina vain ammattilaisten käsiin!

Tilaa viemärin avaus heti!

Älä aikaile kun viemäri tukkeutuu vaan tilaa ammattilaiset paikalle - näin vältyt mahdollisilta vakaviltakin lisävaurioilta.  Uudenmaan Painehuuhtelu Oy palvelee nimensä mukaisesta kaikkialla Uudenmaan alueella.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Likakaivon tyjennyt